şeytan arabası

Bisiklet ve I. Dünya Savaşı

19. 08. 2015   107. Program



Bu hafta konumuz I. Dünya Savaşı ve bisiklet, 
konuğumuz, Europspot spikeri, Socrates Dergisi yazarı İnan Özdemir idi.

İnan ile, I. Dünya Savaşı özelinden, genel olarak savaşlarda kullanılan bisikletler ve bisikletli askerler hakkında konuştuk. Bize yol gösteren The Bicycle in Wartime kitabından ve The Cycling Anthology'nin 5. sayısında çıkan savaş ve bisiklet konulu yazıdan bahsettik.






















İletişim adresleri
esraertan@gmail.com
aydan.celik@gmail.com
www.aydancelik.com

2 yorum:

  1. Merhaba. Bir kaç haftadır soundcloud hesabınıza bakma fırsatı bulamıyorum. 102. bölümden bu yana olan bölümleriniz birikti. Şimdi dinlemek için listemi düzenlerken 105. bölümden 107. bölüme atladığınızı gördüm. Daha siteye yüklenmemiş olan bir bölüm mü var yoksa numaralandırmada bir hata mı var acaba?
    Bölümleri daha dinlemediğim için içeride bir açıklama varsa kusura bakmayın lütfen.
    Ayrıca bu vesileyle, güzel program için teşekkürler ve iyi çalışmalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, uyarınız, yorumlarınız için çok teşekkürler. Bazı bilgisayarlar soundcloud'u önceden açabilmesine rağmen yakın zamanda açamıyor, bu da vericilerle ilgili bildiğim kadarıyla (benim bilgisayarım da açmayı, yüklemeyi uzun zamandır bıraktı). internet bağlantınızı yapan şirketi aramanızı öneririm ama benimki işe yaramadı, kimi zaman siteye özel açma izni tanımlıyorlar çünkü. bir program atlaması var, onu en kısa zamanda düzelteceğim... hoşçakalın, esra

      Sil